Så vad tycker vi om grön marmor?

Marmor marmor marmor! Jag fullkomligt älskar materialet och det vet jag att jag inte är ensam om. Jag tycker därför att vi ska nämna den nästa stora trenden i samma kategori, nämligen den gröna marmoren. Jag älskar kontrasten mellan de två och framförallt ihop med trä, se kombon med dessa tre nämnda som skärbrädor i köket, snygg detalj!

Broste Copenhagen autumn_winter 2014 - green - beautyindetails.com

Jag skulle däremot inte investera i några större möbler som kostar tusentals kronor då jag personligen tror att det är en snabbt övergående trend som inte alla kommer våga att hoppa på. Därför är mitt tips, som så många gånger, dekorplast i grön marmor. 

Tänk den här med dekorplast i grön marmor, mässingsfärg som sprayas på benen och att man kanske går lite crazy och sprayar ”hyllan” i brons. Hiss/Diss?

ikea-ps--sidobord__0123535_PE279676_S4

Länk till dekorplasten

Annars har vi detaljer som dessa i grönmarmor som jag tycker är helt klart värt att investera i.

 Ljusstake från H. Skjalm P

skjalm3

Klocka från Dansk Design

48501_9c734c1cf9bb1500b848c06e6097845c

Skärbräda från House Doctor

hk-living-broodplank-grijs-marmer-rond-365x28x15cm

Knoppar från superfronts

superfront_handle_ball_green_mmarble

 

Det är även JÄTTE fint att skapa stilleben med en grön marmorskiva som botten! 

Webbproduktion av systemetit.se