Planering av vardagsrum?

Hej på er,

Det bästa med att flytta är väl ändå planeringen innan, vad ska man ha i köket, hallen eller kanske vardagsrummet..
Nu har det ju äntligen fyllts på med nyheter i butikerna och jag känner genast hur jag vill flytta och planera på nytt, dock är det inget som min sambo önskar (han som får bära kartongerna ;)). Jag tänkte istället passa på att ge er som kan och ska förändra ert vardagsrum lite tips och idéer.

Gillar den här soffan skarpt, sen är jag ju ett stort fan av mässing (de är ju så snyggt!!) så tycker den hade gjort sig än bättre om man tog sig tiden att spraya fötterna i mässingsfärg/brunt:

Soffan hittar ni på Mio och kostar 9995 kr (slår ni till nu har de 1000kr rabatt i kassan)Annars är ju Howard soffan ett säkert kort och nu finns den för endast 5995 kr på Mio:

Och hur härliga är inte de här kuddarna ifrån H&M Home? och även denna trådkorg till tex tidningar:

Ett rum blir inte komplett utan dekoration på bordet som gör det än mer inbjudande, även dessa är ifrån H&M Home:Okej, IKEA har gjort de, här har vi något som ser riktigt exklusivt ut men kostar bara 799kr, hade jag inte redan haft världens bästa bord så hade den här legat högt på listan ;):

Och vi får inte glömma lampan, gör en sån här enligt beskrivning från tidigare inlägg fast med fler glödlampor och häng ovanför bordet:

Helhetsbild från MIO (allt på bilden hittar ni på deras hemsida) och vill man ha det LITE billigare än de man hittar där så finns likvärdigt att mixtra från H&M Home (http://www.hm.com/se/department/HOME) och IKEA.

(Hoppas de här är lite vad ni önskar ifrån den här bloggen, kommer plocka ihop en sån här bild två gånger i veckan och ni har då möjlighet att önska vilket tema jag ska tipsa om. Kom gärna med kommentarer redan nu :))

 

 

 

 

Webbproduktion av systemetit.se