Härliga helg med badrumsfix

Badrummet har den här helgen fått sig en lite uppiffning, välbehövligt såhär i efterhand. Har tyvärr inte så mycket ”före” bilder, tänkte korkat nog inte på de men jag har dessa. Ena är mäklarbilden från när vi köpte lägenheten och en är från ett misslyckat försök att försöka fota till flödet på instagram.

Badrum före

Det enda vi gjort som förbättring innan den här helgen är att ha bytt de fula plastknopparna till de i mässing, annars inget.

Badrum före 2

 

Nu har vi däremot lagt ner lite mer krut och de jag visste med mig från början var hur mycket jag AVSKYDDE att se rören och duschslangen och visst kunde jag flyttat duschdraperiet till vänster sida men då hade jag istället behövt se kattlådan.

Därför köpte vi två draperier i vattenavstötande tyg så de blir mer som gardiner och hängde på varsin sida av badkaret:

Badrum efter 2 Badrum efter 3

och sen en korg för pappersrullar och tidningar, korgen är ifrån House Doctor.

IMG_0731 Korg

Nästa steg är att införskaffa denna kakeldekor (någon av färgerna) och fästa runt kakelplattorna precis under fönstret och innanför draperierna:

dekor

Webbproduktion av systemetit.se