<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12765103/?claim=2yxruyufrxs”>Follow my blog with Bloglovin</a>Fredagsmys

Äntligen fredag, sitter ni ner med chipspåsen nu eller har ni kanske precis ätit middag?

När man bjuder på middag så känner iallafall jag att halva jobbet är nästan dukningen, jag vill ge gästen helheten, man säger ju att man även äter med ögonen. Därför kommer ”fredagsmys” på bloggen innebära massa ögongodis för att få till ännu roligare serveringar till nästa bjudning eller kanske bara nästa middag.

Jag försöker alltid hålla basen väldigt enkel eftersom jag älskar att kunna variera. De värsta jag vet är att behöva anpassa detaljerna efter basen, jag tycker nämligen att det är detaljerna som gör helheten. Så gör jag både i val av kläder, inredning och porslin.

När jag dukat upp vårat bord här hemma och lagt upp på instagram har jag vid flera tillfällen fått frågan var porslinet är ifrån, svaret är IKEA.

Något jag inte har men önskar att jag hade är nedan, jätte fint att lägga upp mat på: (också ifrån IKEA)

För er som vill ha färg, här har ni en färg explosion!!

 

Här kommer en hel rad från Zara Home:

 

ÄLSKAR smörkniven!

Hoppas ni har en fortsatt fantastisk fredagkväll!

Webbproduktion av systemetit.se