Billigt&bra

Att ge ikea möbeln den där extra touchen!

Jag älskar IKEA men jag är samtidigt lite anti hela konceptet att det måste skrika IKEA över hela möbeln man köpt hem.

Det gör ju såklart att jag verkligen älskar de företag som troligtvis känt samma sak, att man vill kunna få IKEA att kännas lyxigt på samma gång som de är praktiskt.På mitt instagramkonto får jag ofta frågor var min tv bänk är ifrån och samma sak med skänken och de är många som inte ens gissar på IKEA. Mitt mål var att få dessa två möbler att se stilrena och ”dyra” ut och jag tror jag lyckats rätt bra. De företag jag är på väg att nämna fanns inte då jag införskaffade mina möbler, men de finns nu och därför vill jag lyfta dem för er som inte redan upptäckt dem.

Superfronts är helt grymma på detaljerna kring IKEAs stome ”Bestå” här nedan ser ni ett urplock från deras mönster på luckor och de finns såklart i flera olika färger, klickar ni på bilden kommer ni vidare till superfronts hemsida:

 

Sen behövs det handtag och då kan de se ut såhär:

Och här kommer förslag på ett passande ben:

Eftersom jag inte har de här själv hemma så kan jag bara måla upp en bild för er på ett färdigt resultat:

En vit skänk med marmortopp, 3:e förslaget av lucka + läder handtaget och detta ben, SNYGGT! 😀

Webbproduktion av systemetit.se